Menetvágás

Menetfúrás, menetvágás
Sári Metál partnerek Európa szerte

A pontos csavarkötés érdekében.

Elkerülhetetlen folyamat, hogy lemezmegmunkáláskor ne merülne fel igényként menetfúrási tevékenység és szinte lehetetlen olyan gyártóegységet találni a mai fémiparon belül, ahol ne találkoznánk a menetkészítés valamilyen eljárásával. Ez a kiegészítő szolgáltatás cégünknél is jelentkezett és a lehető legoptimálisabb megoldást kerestük.

A menetek precíz kialakítása létfontosságú a gyártott alkatrészek további felhasználása szempontjából, pedig egy helytelenül megválasztott forgácsolószerszám miatt könnyedén gyárthatunk selejtet. Ráadásul általában a megmunkálási fázis utolsó szakaszát képezi, így egy helytelenül megválasztott eszköz és hibás beállítások nyomán a korábban befektetett munka egy szempillantás alatt veszhet kárba.

Mivel mindenképp gépi menetfúrásban gondolkodtunk, ötletként merült fel, hogy egy kimondottan erre a célra kifejlesztett gépet vásároljunk. Rövid keresést követően döntöttünk a ROSCAMAT csuklókarós menetfúrógépe mellett. Ezzel a géppel tökéletesen egyenletes, szép és merőleges menetek képezhetőek az általunk gyártott alakrészeken. Egyszerű használata és precíz kialakítása nagyban megkönnyítette a cégünknél megjelenő menetfúrási igényeket.

Online ajánlatkérés További információkért forduljon kollégáinkhoz

Menetvágás – Hatékonyság és pontosság

Menetfúrás
Menetfúrás
Menetfúrás
Menetfúrás
Menetfúrás
Menetfúrás