Élhajlítás, lemezhajlítás

Élhajlítás
Sári Metál partnerek Európa szerte

Ötleteit formába hozzuk!

Az élhajlítás, lemezhajlítás az egyik legfontosabb lemez feldolgozási folyamat a modern formázási technológiában. Az élhajlítás a  legmagasabb pontosságot igényli, egyrészről a szögtartomány másrészről pedig a méretek pontos tartását illetően. A Sári Metál Kft-nél három modern hidraulikus CNC élhajlító, teszi lehetővé az egyedi és sorozatgyártott lemeztermékek előállítását, kiváló minőségben és pontos határidő betartással. Ennek érdekében élhajlító gépeink a kornak és az igényeknek megfelelően kerültek kiválasztásra. 100-175 tonnás nyomóerővel bíró élhajlító gépeink 3000mm hossztartományban képesek a táblalemezek illetve lemezalkatrészek rajzdokumentáció alapján történő elvégzésére.

Speciális megoldásokat kínálunk a különböző technológiák kialakításában, valamint a különböző alkalmazásokból és iparágakból álló anyagok széles választékából készült egyedi termékekből, mint például alumínium, rozsdamentes, ötvözött és ötvözetlen acélok megmunkálásáról. A CNC élhajlítási technológia teljes spektrumát - az egyszerű fémlemezektől a kifinomult alkatrészekig ellátjuk, legfeljebb 0,1 mm-es pontossággal, köszönhetően  nagy felszerszámozottságnak. Szakembereink modern hajlítási technológiát használnak a gyártás során. 

Partnerek akik már bíznak bennünk

Élhajlítói berendezések műszaki adatai:

  • max. Hajlítási hossz: 3000 mm
  • max. Lemezvastagság: 8 mm
  • max. Nyomóerő: 175 tonna

Online ajánlatkérés További információkért forduljon kollégáinkhoz

Élhajlítás- pontos és innovatív

Járműgyártói beszállítóként elengedhetetlen a pontos minőségi elvárásoknak maximálisan eleget tevő gyártási folyamat, ebből adódóan, mint a lézervágásnál is, az élhajlításnál is a legmodernebb, CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépekkel rendelkezünk. A tapasztalt munkatársak és a professzionális technológia ötvözésével képesek vagyunk a legösszetettebb geometriákat is megmunkálni az Ön kívánságainak megfelelően. A legmagasabb pontosság és a költséghatékony termelés önmagáért és cégünkért beszél. Számos speciális eszközzel rendelkezünk, amelyek ügyfeleink igényeihez igazodnak. 

Élhajlítás
Élhajlítás
Élhajlítás
Élhajlítás
Élhajlítás
Élhajlítás
Élhajlítás
Élhajlítás