Lézervágás

Lézervágás
Sári Metál partnerek Európa szerte

Cégünk Budapesttől délre, Pest megyében ipari és gazdasági szempontokból frekventált területen helyezkedik el. Egyedi vagy sorozatgyártásban felmerülő magas igényeket, vállalatunk többéves tapasztalata és a feldolgozást segítő modern technológia alapos ismerete, garantálja. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, munkánkat jól szervezetten a határidők betartásával, versenyképes áron a minőségi előírásoknak megfelelően végezzük.

A Sári Metál Kft szénacél, rozsdamentes, alumínium és horganyzott lemez alapanyagok lézervágásával foglalkozik. Csúcstechnológiás lézervágó gépeink, tökéletesen alkalmasak fém alkatrészek kivágásához síklemez táblákból. Legyen szó kis vagy nagy darabszámú alkatrészekről, Trumpf lézervágó gépeink alkalmazkodnak a különféle piaci igényekhez, elvárásokhoz. Optimálisan kialakított termelésirányítási rendszerünk teszi lehetővé a többműszakos műszakrendek bevezetését, amely a határidők pontos és gyors betartását eredményezi!

Partnerek akik már bíznak bennünk

Lézervágás paraméterei:

  • Szénacél: 0,5mm-25mm
  • Rozsdamentes acél: 0,5mm-20mm
  • Alumínium: 0,5mm-20mm
  • Horganyzott : 0,5mm-3,0mm
  • Vágóasztal méretei: 1500x3000 mm
  • Trumpf 3050 - 6KW
  • Trumpf 5030 - 6KW

Online ajánlatkérés További információkért forduljon kollégáinkhoz

Lézervágás = Alacsony darabköltség

A lenyűgözően gyors pozícionálási és vágási sebességnek az innovatív gyártás-előkészítésnek, valamint a lézervágó gép, számítógép által előre megtervezett vágási útvonalának köszönhetően jön létre egy hatékony, gyors, és alacsonyabb költségű gyártás.

Lézervágás = Költséghatékony és Tiszta vágás

Sorja és salakmentes élek. A CO2 lézervágás nitrogénes asszisztációval lehetővé teszi alumínium, rozsdamentes és horganyzott lemezek  szép és tiszta vágását.

Lézervágás = Tökéletes részletek

A lézervágás nagyban leegyszerűsíti a dizájn és gyártásfolyamatokat. A fókuszált lézersugár tökéletesen pontos részleteket alakít ki, nagyon éles sarkokkal. A folyamat érintkezésmentes így a legvékonyabb lemezek is károsodásmentesen vághatóak.

lézervágás

Lézervágás a precíz végeredményért

Az olyan modern technológiáknak köszönhetően, mint amely a lézervágás, kitolódtak a határok a különféle lemez alalkatrészek tervezése és gyártása terén. Ami korábban a meglévő technológiai korlátok miatt még nem volt megvalósítható, az mára lehetségessé vált. A lényeg a lézervágáshoz használt, modern technológiában rejlik. Ezzel a technológiával már gyakorlatilag bármilyen formát képesek vagyunk adni a fémnek, anélkül, hogy további beavatkozást igényelne.

Mivel a lézervágási technológia évről évre innovatívabb fejlesztéseken megy át, mára már nagyon költséghatékony lemezmegmunkálásnak minősül, aminek a következménye, hogy akár kis darabszámok esetén is ideálisan alkalmazható, valamint prototípusok gyártásra is meglehetősen alkalmas. Mivel a gyártás során mechanikai kapcsolat az alkarész és a lézervágógép megmunkáló egysége között nem alakul ki, ezért további megmunkálást nem igénylő beavatkozásról beszélhetünk.

A lézervágás gyors, pontos, egyszerű, és számos anyagminőség esetében felhasználható termelési folyamatokat biztosit. A gyártás során a teljes automatizálásnak köszönhetően szinte emberi erőforrással sem kell számolni, mivel mára már a lemezek cseréjét is teljesen programozott eszközök végezhetik el, amely szintén a költséghatékonyság területén jelent nagy előre lépést. Természetesen a végeredmény ellenőrzése során elkerülhetetlen az emberi beavatkozás, és esetlenként a program alapján történő beavatkozás.