A mérés minden előtt!

2020-ban megépült új irodaépületünkben került kialakításra mechanikai méréskre specializálódott klimatizált mérőszobánk. Itt végzik minőségellenőreink az általunk gyártott termékek minőségi megfelelőségének ellenőrzését és készítik el az alkatrészekhez tartozó mérési jegyzőkönyveket. Kialakításra került visszatérő termékek esetében, az első minták „etalon darabok” tárolására egy külön részleg, amely az ellenőrzést hívatott szolgálni kronológiai szempontból. Ezáltal képesek vagyunk ellenőrizni évekre visszamenőleg a már elfogadatott tételekhez képest a méretbeli eltéréséket is.

Mérőszobánkat számos hasznosnál hasznosabb berendezéssel szereltük fel a lehető legoptimálisabb mérések elvégzése érdekében. Mivel a minőségi előírások betartása nagyon fontos kritérium számunkra ezért ezen méréseket magasan képzett szakemberek végzik.

Minőségirányítás

Folyamatos gyártásellenőrzésünk során, az első minta jóváhagyása után, az adott termék sorozatgyártása alatt, gyártásközi és végellenőrzési folyamatot végzünk.
Napi jelentést készítünk a gyártás során felmerülő selejtarányról, ezt dokumentálva kiértékeljük az adatokat, majd javaslatokat teszünk a selejtarány csökkentésére. A nem megfelelő termékeket üzemünkön kívül jól elkülönített helyen tároljuk majd véglegesen selejtezzük.

Image

ISO 9001:2015

A szabvány a folyamatokat állítja a középpontba. A világosan meghatározott hatáskörök és felelősségi körök az átlátható folyamatok segítenek a munkatársaknak feladataik végrehajtásában, és döntő mértékben hozzájárul a munkatársak motivációjának növeléséhez.

A szabvány olyan minőségirányítási rendszer kialakítását tűzi ki célul, ahol a működési folyamatok szabályozottak, felügyeltek, és folyamatosan fejlesztés alatt állnak, a hatékonyság és a szervezet eredményességének javítása érdekében

Mérőszobai eszközeink

  • Hegesztési varrat sablonok
  • Amada Digipro digitális szögmérők (kalibrált)
  • Rétegvastagság mérők (kalibrált)
  • Mérőhasábok
  • Analóg szögmérők (kalibrált)
  • Menetmérő idomszerek (kalibrált)
Edit Page