Felületkezelés

Felületbevonó szolgáltatásaink a bevonási folyamat minden területét lefedik.

Felületkezelési munkafolyamataink cégünk lemez megmunkálási lépéseinek utolsó szakaszai, amelyek magukban foglalják az előzetes szemcseszórást vagy homokkal történő felülettisztítást, majd következő lépésenként a tüzihorganyzás, galvanizálás, és porszórásos festést is. A cél az anyagok lehető leghosszabb tartóssága, korrózióvédelme a költségek megtakarítása és a hatékonyabb munkavégzés mellett.

Komplex lemezmegmunkálásunk része, hogy a lemezmunkálatok befejeztével felületkezelési eljárásokkal segítsük megrendelőink igényeit.

Cégünk az alábbi felületkezelési szolgáltatásokkal áll a partnerei rendelkezésére:

  •    Felülettisztítás (szemcse vagy homokszórás)
  •    Horganyzás (kooperációban)
  •    Galvanizálás (kooperációban)
  •    Porszórásos festés
  • Felülettisztítás: Homokfúvással, vagy szemcseszórással lehetőség nyílik fém tiszta felületek kialakítására. Főként vastaglemez megmunkálásakor jelentkezik igényként, a revés felület eltüntetése érdekében. A homogén felületet ezután már további felületkezelési eljárásoknak is alá lehet vetni, például, pórfestésnek tüzihorganyzásnak valamint galvanizálásnak.
  • Tüzihorganyzás és Galvanizálás: Felületek korrózió védelme érdekében végezzük megrendelőink számára, az elkészült lemezalkatrészek a lehető leghosszabb tartóssága érdekében. Előfordult igényként a járműgyártói alkatrészek és az elektronikai eszközök gyártásánál. Ezt a tevékenységet kooperációban végezzük.
  • Porfestés:  Lemezalkatrészeinket a megrendelő igények szerint pórfesteni tudjuk a RAL színskála tetszőleges színével. Az eljárás lényege hogy elektrosztatikusan feltöltik a finom porrá őrölt műanyag port, ami polieszter, vagy epoxi-polieszter, szórás közben a fém tárgy pedig magához vonzza a műanyagot, majd egy kemencében a magas hőfok hatására rásül. A technológia nagy előnye, hogy tartós és sokkal inkább környezetbarátabb technológia, mint az oldószeres festés, valamint szabályozható a rétegvastagság.

Sári Metál Kft - Csak szép felületek, minden mennyiségben

Felületkezelés
Felületkezelés
Felületkezelés
Felületkezelés
Felületkezelés
Felületkezelés
Felületkezelés
Felületkezelés