Cégünk története

2008 óta a lemezmegmunkálás élvonalában!

A Sári Metál Ipari és Szolgáltató Kft 2008 márciusában alakult, amely 100%-ban magántulajdonban lévő családi vállalkozás.

Társaságunk vezetése a cégalapítást követően célkitűzésének tartotta a megrendelői megelégedettséget tükröző, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok megteremtését és ennek érdekében  kötelezettséget vállal a jogszabályok és a külső-belső szabályozók  betartására, teljesítésére. Az elmúlt évek alatt sikerült egy stabil gazdasági mutatóval és folyamatosan fejlődő technológiai háttérrel rendelkező elismert céggé fejlődnünk. Ugyanolyan fontos számunkra, hogy folyamatosan bővítsük kompetenciáinkat és szolgáltatásainkat a piacokon növekvő igényekkel összhangban.

A folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségünk tükrözi szolgáltatási, feldolgozási és innovatív termékpalettánkat is.

Cégünk megalakulásakor fő tevékenységi körünk a lakatosipari alkatrészek, fémszerkezetek gyártása volt, helyszíni szereléssel kombinálva. Kerítések, korlátok, lépcsőházak gyártása. Azonban vezetésünk egy nagyobb és kiterjesztett gyártási konstrukciót képzelt el a jövőbeni fejlődés terén. Ezért került sor folyamatos cégen belüli egyeztetésekre, amelyek révén jutottunk el ahhoz a végső elhatározáshoz, hogy cégünk Lemezmegmunkáló céggé fejlődjön. Ezen fejlődés elkerülhetetlen része volt lemezalakító gépek beszerzése.

Tovább olvasom...

Első beüzemelésre kerülő CNC vezérelt gépeink egy Plazma és Lángvágó valamint egy használt Amada Promecam Élhajlító berendezés volt 2009-ben. 2012-ben jött egy lehetőségünk megvásárolni egy Trumpf 3030 típusú 2,2 KW teljesítményű Lézervágógépet. A Lézervágást, mint új technológiát bevonni az ipari termelésbe volt a legnagyobb előrelépés a Sári Metál Kft, eddigi történetében. Megrendelési állományunk immár nem csak a vastaglemez megmunkálásban merült ki, hanem a finomlemezes gyártás is előtérbe került. Ekkor határoztuk el, hogy cégünket egy Komplex Lemezmegmunkáló céggé reformáljuk át, és ezen irányelv vezetett bennünket a további gépeink és tanúsítványaink beszerzésében. Minőségirányítási rendszerünket 2013-ban szereztük meg, MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítványban. 2014-ben egy új 170 tonnás Hesse CNC Élhajlító, 2015-ben ESAB Warrior 500i Co és ESAB TIG 315 AC/DC hegesztőgépek, valamint két darab SOYER típusú Csaphegeszőgépet vásároltunk. 2016-ban egy Trumpf 3050 típusú 6KW lézerteljesítményű lézervágógépet, egy CEA Ponthegesztőgépet, és egy Roscamat Menetvágó gépet, majd 2017-ben állami támogatás keretében egy AMADA HFE M2 CNC Élhajlító gépet sikerült beszereznünk. Ezeket a technológiákat ötvözve az alapvető fémmegmunkálási eljárásokkal, sikerült egy olyan céget létrehoznunk, amely képes komplex lemezalkatrészek és fémszerkezetek teljes körű gyártására.

Tevékenységek

Cégünk a megrendelői igényeknek megfelelő komplex szolgáltatást nyújt.

Saját telephelyünkön végzett tevékenységek:

Több éves együttműködés mellett, partner által végzett feladatok:

 • Tűzihorganyzás
 • Galvanizálás
 • Porfestés, KTL festés
 • Forgácsolás, esztergálás

Miért érdemes minket választani?

 • Jól szervezett cég vagyunk.
 • Rugalmas beállítottság jellemez.
 • Folyamatos fejlődésre törekszünk.
 • A határidők betartása elsődleges.
 • A minőségi és partneri előírások betartása.
 • Versenyképes árakon dolgozunk.
 • Magasan képzett munkatársakkal rendelkezünk.
 • Ügyfeleink magyar, német és angol nyelven is kapcsolatba léphetnek velünk.

Sári Metál Kft. rövid cégtörténete

2020 - Korszerű csarnok építés és gépbeszezés

Újabb gépek beszerzése, valamint infrastruktúra fejlesztés

Gyártóüzemünk új, korszerű csarnokkal bővült, így képesekké váltunk magasabb minőségi követelmények elérésére.

Az új csarnok, tágasabb, jobb világítással és nagy szilárdságú ipari aljazattal rendelkezik, így nem okoz problémát az újabb, pontosabb és gyorsabb anyagmegmunkálást lehetővé tevő gépek beszerzése és elhelyezése.

Kreon ACE 7 tengelyes mérőkar. A megfelelő minőségbiztosításhoz elnengedhetetlen egy sokoldalúan használható, professzionális mérőeszköz.

A hőmérséklet kompenzálással rendelkező, akár vezeték nélküli átvitelre is képes 2,5m mérési tartománnyal rendelkező mérőkar sokoldalú felhasználhatósága révén további fejlesztéseket tesz lehetővé. A megfelelő minőségirányítás ezért döntött a vezetőség egy ilyen speciális gép beszerzése mellett.

Célunk az Ön sikere!

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtalálja terméke ideális gyártóját!

Edit Page