Adatkezelési tájékoztató

Mint más weboldalak, ez az oldal is információkat gyűjt a látogatókról űrlapokon keresztül. Bizonyos információk a személlyel azonosíthatók lehetnek (olyan információk, amelyek kizárólag Önhöz köthetők, mint például a neve, telefonszáma vagy e-mail címe). Az oldal továbbá anoním információkat gyűjt a látogatókról a "cookie"-k, "internet tag"-ek felhasználásával, melyeket összesítve és elemezve fejlesztjük az oldalt, hogy felhasználói élményük még teljesebb legyen.
 
Adatvédelmi Nyilatkozatunkban a személyes adatok kezeléséről olvashat részletesen.
 
A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
A Sári Metál Lemezmegmunkáló Kft. felhasználók által, a www.sarimetal.hu honlapon közzétett űrlapokon megadott adatait kezeli.
 A honlap üzemeltetője vállalja, hogy a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és
nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli, harmadik személyek számára
a felhasználó külön nyilatkozata nélkül nem adja át.
A honlapon regisztrált felhasználók elfogadják és hozzájárulnak, hogy a www.sarimetal.hu oldalról
rendszeres körlevelet és hírlevelet kapnak, amely az oldallal kapcsolatos információkat, értesítéseket, egyéb
hirdetéseket, és reklámokat is tartalmazhat.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre a www.sarimetal.hu honlapon a felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor. Az űrlapok kitültése magában foglalja a felhasználási feltételek (ideértve az adatkezelési rendelkezések) elfogadását is.
A felhasználó a hozzájárulását a honlap szolgáltatásainak igénybevételével adja meg.
A személyes adatok kezelésére így az Információs önrendelkezési jogról és az információszsbadságról szóló
2011. évi CXII. Tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulása
alapján kerül sor.
Figyelemmel arra, hogy a személyes adat felvételére a felhasználó hozzájárulásával került sor, a Tv 6. § (5)
bekezdése alapján az adatkezelő a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában a rá vonatkozó
jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének
érvényesítése céljából, ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával
arányban áll, további külön hozzájárulás nélkül, valamint az érintett hozzájárulásának visszavonását követően
is kezelheti.
 

Kezelt adatok

  • Az adatkezelő a felhasználás során rendelkezésre bocsátott alábbi adatokat kezeli. 
  1. Az űrlap kitöltése során a felhasználónak kötelezően meg kell adni a következő személyes adatokat:
    • Cégnév
    • Cég képviselőjének családi- és utóneve (Kapcsolattartó neve)
    • Telefonszám
    • E-mail cím
    A regisztráció során megadott adatok más felhasználók számára nem hozzáférhetőek.
  2. A www.sarimetal.hu honlap használata során az adatkezelő rögzíti a felhasználó IP címét, a honlap meglátogatásának kezdő és befejező időpontját, a böngésző és az operációs rendszer típusát.
    Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá.
  3. A www.sarimetal.hu honlap nem regisztrált látogatóinak számítógépét a rendszer egy ún. cookie-val azonosítja. A cookie (süti) a látogató szokásainak rögzítésére alkalmas. Ezen látogatók személyes adatainak kezelésére nem kerül sor.

Az adatkezelés célja

  1. Az űrlap kitöltése során kötelezően megadandó személyes adatok kezelése a megrendelések, ajánlatkérések
    azonosításához szükséges.
  2. Az adatkezelő által naplózott adatok kezelése, valamint a cookie által gyűjtött felhasználói szokásokról
    gyűjtött információkból nyert adatok kezelése kizárólag statisztikai célt szolgál.
MIK AZOK A COOKIE-K?
A cookie egy kisméretű szöveges file, melyet a honlap szervere tölt le az Ön számítógépére, vagy mobileszközére, amikor meglátogatja az oldalt.
Azért alkalmazunk cookie-kat, hogy több információt szerezzünk weboldalunk használatáról, ezzel megkönnyítsük az azon történő tájékozódást. A cookie-k lehetővé teszik továbbá a weboldal használatának elemzését is.
A cookie-k segítségével lehetővé válik, hogy a honlap tároljon bizonyos, az Ön honlap használatával kapcsolatos információkat. Mikor Ön újra felkeresi a honlapot, a web böngésző visszaküldi ezeket a cookie-kat, hogy a honlap felismerhesse Önt és emlékezhessen például a beállításaira (nyelv, betűtípus és egyéb megjelenítési beállítások), így azokat nem kell újra megadnia, amikor ismét meglátogatja az oldalt.
A honlap használatával Ön elfogadja, hogy mi cookie-kat használunk. Az általunk használt cookie-k azonban nem tárolnak semmilyen személyes adatot, ill. nem gyűjtenek személyhez köthető információkat.
 
Hogyan használjuk a cookie-kat?
 
Website-unk oldalai cookie-k segítségével emlékeznek az alábbiakra:
  • az Ön megjelenítési beállításaira, mint például a betűméret, vagy a színek beállítása
  • az Ön által kiválasztott nyelvre
  • amennyiben Ön már beleegyezett (vagy nem) a süti használatába ezen az oldalon,
  • stb.
A cookie-k szabályozása
 
A honlap használatával Ön elfogadja, hogy mi cookie-kat helyezünk el a számítógépén, vagy mobil eszközén. Azonban Ön szabályozhatja, vagy törölheti a cookie-kat. További információért látogasson el a http://www.aboutcookies.org/ weboldalra.
Ha Ön nem szeretne cookie-kat kapni, kérjük, állítsa be böngészőjén a cookie-k merevlemezről történő törlését, blokkolását vagy figyelmeztető jelzés küldését tárolásuk előtt.
Ön törölheti az összes, a számítógépén található cookie-t, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a cookie-k eltávolítása, vagy letiltása hatással lehet a felhasználói élményre. Előfordulhat, hogy minden alkalommal manuálisan kell elvégeznie a különböző beállításokat, amikor az oldalra látogat, hiszen az összes felhasználói beállítás elvész, illetve egyes szolgáltatások és funkciók esetleg nem lesznek hozzáférhetőek. Ez a weboldal a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatását, a Google Analytics alkalmazást használja. A Google Analytics is cookie-kat használ. A cookie-k által létrehozott információkat (beleértve az Ön anonimizált IP címét is), a Google a saját szervereire továbbítja, illetve azokon tárolja.
A Google ezen információkat weboldalunk használatának kiértékelésére használja, valamint arra, hogy jelentéseket készítsen a weboldalon tapasztalható aktivitásokról, illetve a weboldal és az internet használatával kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat nyújtson a weboldal üzemeltetői számára. A Google ezeket az adatokat a törvény által megkövetelt
esetekben továbbíthatja harmadik fél részére.

Oldalunk működéséhez sütiket (cookie) használ.

Az oldal böngészésének folytatásával hozzájárul ahhoz, hogy ezeket a sütiket böngészőjében tároljuk. Tudjon meg többet az oldalon használt sütikről Tájékoztató megtekintése

Rendben
Ez is érdekelheti...
2018-19: 4 lemezmegmunkáló géppel bővül az üzem

Cégünk újabb támogatást nyert el, a Pest Megyében kiírt, PM_KKVESZKOZ_2017 elnevezésű gépbeszerzési pályázaton. A támogatás jóvoltából a Sári Metál Ipari és Szolgáltató Kft., 55%-os vissza nem térítendő állami támogatást tud további fejlesztésre fordítani.

Az elnyert forrásból további négy lemezmegmunkáló gép beszerzését tervezzük megvalósítani. Olyan típusú gépek kerülnek beszerzésre, melyek révén további, új technológiákat vonhatunk be a most is magas színvonalat képviselő gyártásba. Terveink közt szerepel kötőelem besajtoló, lemezhengerítő, lemezcsiszoló és profilhengerítő gép beszerzése. A projekt 2019-ben két részletben valósul meg. A technológiai fejlesztés jóvoltából cégünk, a már meglévő partnereink igényeinek szélesebb körű (komplexebb) kielégítését, valamint újabb, eddig nem megoldott (rész)feladatok megvalósíthatósága révén, megrendelési állományunk növelését szeretnénk elérni.

Az alábbi gépek kerülnek beszerzésre: