Adatkezelési tájékoztató

Mint más weboldalak, ez az oldal is információkat gyűjt a látogatókról űrlapokon keresztül. Bizonyos információk a személlyel azonosíthatók lehetnek (olyan információk, amelyek kizárólag Önhöz köthetők, mint például a neve, telefonszáma vagy e-mail címe). Az oldal továbbá anoním információkat gyűjt a látogatókról a "cookie"-k, "internet tag"-ek felhasználásával, melyeket összesítve és elemezve fejlesztjük az oldalt, hogy felhasználói élményük még teljesebb legyen.
 
Adatvédelmi Nyilatkozatunkban a személyes adatok kezeléséről olvashat részletesen.
 
A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
A Sári Metál Lemezmegmunkáló Kft. felhasználók által, a www.sarimetal.hu honlapon közzétett űrlapokon megadott adatait kezeli.
 A honlap üzemeltetője vállalja, hogy a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és
nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli, harmadik személyek számára
a felhasználó külön nyilatkozata nélkül nem adja át.
A honlapon regisztrált felhasználók elfogadják és hozzájárulnak, hogy a www.sarimetal.hu oldalról
rendszeres körlevelet és hírlevelet kapnak, amely az oldallal kapcsolatos információkat, értesítéseket, egyéb
hirdetéseket, és reklámokat is tartalmazhat.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre a www.sarimetal.hu honlapon a felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor. Az űrlapok kitültése magában foglalja a felhasználási feltételek (ideértve az adatkezelési rendelkezések) elfogadását is.
A felhasználó a hozzájárulását a honlap szolgáltatásainak igénybevételével adja meg.
A személyes adatok kezelésére így az Információs önrendelkezési jogról és az információszsbadságról szóló
2011. évi CXII. Tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulása
alapján kerül sor.
Figyelemmel arra, hogy a személyes adat felvételére a felhasználó hozzájárulásával került sor, a Tv 6. § (5)
bekezdése alapján az adatkezelő a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában a rá vonatkozó
jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének
érvényesítése céljából, ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával
arányban áll, további külön hozzájárulás nélkül, valamint az érintett hozzájárulásának visszavonását követően
is kezelheti.
 

Kezelt adatok

  • Az adatkezelő a felhasználás során rendelkezésre bocsátott alábbi adatokat kezeli. 
  1. Az űrlap kitöltése során a felhasználónak kötelezően meg kell adni a következő személyes adatokat:
    • Cégnév
    • Cég képviselőjének családi- és utóneve (Kapcsolattartó neve)
    • Telefonszám
    • E-mail cím
    A regisztráció során megadott adatok más felhasználók számára nem hozzáférhetőek.
  2. A www.sarimetal.hu honlap használata során az adatkezelő rögzíti a felhasználó IP címét, a honlap meglátogatásának kezdő és befejező időpontját, a böngésző és az operációs rendszer típusát.
    Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá.
  3. A www.sarimetal.hu honlap nem regisztrált látogatóinak számítógépét a rendszer egy ún. cookie-val azonosítja. A cookie (süti) a látogató szokásainak rögzítésére alkalmas. Ezen látogatók személyes adatainak kezelésére nem kerül sor.

Az adatkezelés célja

  1. Az űrlap kitöltése során kötelezően megadandó személyes adatok kezelése a megrendelések, ajánlatkérések
    azonosításához szükséges.
  2. Az adatkezelő által naplózott adatok kezelése, valamint a cookie által gyűjtött felhasználói szokásokról
    gyűjtött információkból nyert adatok kezelése kizárólag statisztikai célt szolgál.
MIK AZOK A COOKIE-K?
A cookie egy kisméretű szöveges file, melyet a honlap szervere tölt le az Ön számítógépére, vagy mobileszközére, amikor meglátogatja az oldalt.
Azért alkalmazunk cookie-kat, hogy több információt szerezzünk weboldalunk használatáról, ezzel megkönnyítsük az azon történő tájékozódást. A cookie-k lehetővé teszik továbbá a weboldal használatának elemzését is.
A cookie-k segítségével lehetővé válik, hogy a honlap tároljon bizonyos, az Ön honlap használatával kapcsolatos információkat. Mikor Ön újra felkeresi a honlapot, a web böngésző visszaküldi ezeket a cookie-kat, hogy a honlap felismerhesse Önt és emlékezhessen például a beállításaira (nyelv, betűtípus és egyéb megjelenítési beállítások), így azokat nem kell újra megadnia, amikor ismét meglátogatja az oldalt.
A honlap használatával Ön elfogadja, hogy mi cookie-kat használunk. Az általunk használt cookie-k azonban nem tárolnak semmilyen személyes adatot, ill. nem gyűjtenek személyhez köthető információkat.
 
Hogyan használjuk a cookie-kat?
 
Website-unk oldalai cookie-k segítségével emlékeznek az alábbiakra:
  • az Ön megjelenítési beállításaira, mint például a betűméret, vagy a színek beállítása
  • az Ön által kiválasztott nyelvre
  • amennyiben Ön már beleegyezett (vagy nem) a süti használatába ezen az oldalon,
  • stb.
A cookie-k szabályozása
 
A honlap használatával Ön elfogadja, hogy mi cookie-kat helyezünk el a számítógépén, vagy mobil eszközén. Azonban Ön szabályozhatja, vagy törölheti a cookie-kat. További információért látogasson el a http://www.aboutcookies.org/ weboldalra.
Ha Ön nem szeretne cookie-kat kapni, kérjük, állítsa be böngészőjén a cookie-k merevlemezről történő törlését, blokkolását vagy figyelmeztető jelzés küldését tárolásuk előtt.
Ön törölheti az összes, a számítógépén található cookie-t, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a cookie-k eltávolítása, vagy letiltása hatással lehet a felhasználói élményre. Előfordulhat, hogy minden alkalommal manuálisan kell elvégeznie a különböző beállításokat, amikor az oldalra látogat, hiszen az összes felhasználói beállítás elvész, illetve egyes szolgáltatások és funkciók esetleg nem lesznek hozzáférhetőek. Ez a weboldal a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatását, a Google Analytics alkalmazást használja. A Google Analytics is cookie-kat használ. A cookie-k által létrehozott információkat (beleértve az Ön anonimizált IP címét is), a Google a saját szervereire továbbítja, illetve azokon tárolja.
A Google ezen információkat weboldalunk használatának kiértékelésére használja, valamint arra, hogy jelentéseket készítsen a weboldalon tapasztalható aktivitásokról, illetve a weboldal és az internet használatával kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat nyújtson a weboldal üzemeltetői számára. A Google ezeket az adatokat a törvény által megkövetelt
esetekben továbbíthatja harmadik fél részére.

Oldalunk működéséhez sütiket (cookie) használ.

Az oldal böngészésének folytatásával hozzájárul ahhoz, hogy ezeket a sütiket böngészőjében tároljuk. Tudjon meg többet az oldalon használt sütikről Tájékoztató megtekintése

Rendben
Ez is érdekelheti...
2018 szeptember: Újabb lézervágó gép beszerzése a kapacitás növekedése érdekében

A Sári Metál Kft vezetősége 2018-ban egy újabb nagy teljesítményű lézervágó berendezés beszerzése mellett döntött. A gépbeszerzés megvalósítása 2018 szeptemberében történt meg.
A gép paraméterei:

Bővebben...: