1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

 

Lézervágás kiváló árakkal.

    Vállalatunk szénacél , rozsdamentes , alumínuim  és horganyzott lemezalkatrészek lézervágásával foglalkozik. Mára már a Lézervágás a fémipari lemezfeldolgozás elengedhetetlen csúcstechnológiás eszközévé vált. A precíz vágási technológia és az innovatív automatizált folyamat időt és energíát takarít  meg sok más kivágó technológiával szemben.  Lézervágással a legbonyolultabb formák is kivághatóak tökéletes pontossággal és a mai elvárásoknak maximálisan megfelelő minőséggel. Ha bennünket választ kiváló munkát kap, gyors határidővel,és kedvező áron.

Vágóasztal méretek: 1500x3000 mm
   Csúcstechnológiájú lézervágó gépeink, tökéletesen alkalmasak  fémalkatrészek kivágásához síklemeztáblákból. A lézervágással kiiktatható a sablonozás, újraszerszámozás. mivel a gyártás közvetlen a CAD fájlokból történik. Legyen szó kisebb vagy nagyméretű alkatrészekről, Trumpf lézervágó gépeink alklamazkodnak a különféle igényekhez.
Lézervágás = Költséghatékonyság
Alacsony darabköltség: lézervágóink számítógép által tervezett vágási utat alkalmaznak, létrehozva a leghatékonyabb és leggyorsabb, legalacsonyabb költségű vágást.
Lézervágás = Tiszta vágás
Sorja és salakmentes élek. A CO2 lézervágás nitrogénes asszisztációval lehetővé teszi alumínium, rozsdamentes acélok szép és tiszta vágását.
Lézervágás = Tökéletes részletek
A lézervágás nagyban leegyszerűsíti a dizájn és gyártásfolyamatokat. A fókuszált lézersugár tökéletesen pontos részleteket alakít ki, nagyon éles sarkokkal. A folyamat érintkezésmentes így a legvékonyabb lemezek is károsodásmentesen vághatóak.  
 
 
 
Gépeink:                            
 
Lézervágá - Trumpf 5030 lézervágó géppel     Lézervágás - Trumpf 3030 lézervágó géppel

vekop 2017