1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Professzionális és tanusított    

     Komplex lemezmegmunkálás alatt cégünk a gyártandó tételek sokrétű beavatkozását érti. Vagyis eljutni a síklemeztől egészen a komplett lemezalkatrész vagy összeszerelt késztermékig.

    Ezen egység eléréséhez a következő folyamatokat tudjuk szolgáltatni:  Tervezés, Lézervágás, Lángvágás, Plazmavágás, Élhajlítás, Hegesztés (MIG/MAG, TIG), Csaphegesztés, Ponthegesztés, Menetvágás  Kötőelem besajtolás, Homogén felületképzés ( Szemcseszórás), Festés ( Kooperációban Oldószeres és Pórszórásos festés), Összeszerelés, és Szállítás.

      Gépeinkkel nagy pontossággal készíthetőek el a szerszámok és alkatrészek. Az iparban használt alap lemezmegmunkálási folyamatokon kívül, korszerű cnc vezérelt gépeinkkel igyekszünk megfelelni a kor követelményeinek. Vállalatunk célja, hogy  rugalmas, gyors, pontos és anyagtakarékos gyártással segítsük a lemezmegmunkálásnál elvárt megrendelői igényeiket.
 
      A munkát tapasztalt szakemberek végzik akik több lemezmegmunkálási területen is jártasak, kombinálva széleskörű tudásunkat és a fejlett technológiát követő gépeink kapacitását, képesek vagyunk komplexebb feladatokat is végrehajtani valamint összetett megrendeléseket is teljesíteni.
 

vekop 2017