1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

  A lemeztűztérgyártás vállalatunk egyik komplex lemezmegmunkálási folyamatának végterméke.

A prototípusok gyártásakor minden munkafolyamatot dokumentáltunk és ezen adatokból gyártástechnológiát és minőségirányítási rendszert fejlesztettünk ki és vezettünk be, amelyet egy belső audit ellenőriz a pontos lemezalkatrészgyártás elérése érdekében. Két fő ágaztot külömbözetünk meg a száraz és a vízköppenyes tűztereket.

A vízköpennyes tűzterek esetén nyomástartóedény gyártása a cél, ennél a gyártásnál pedig különösen nagy követelményt  kell lefeketetni a hegesztési eljárásokkal szemben. Ennek elérése érdekében kizárólag minősített hegesztő hegeszthet ilyen típusú alkatrészeket és kizárólag csúcskategóriás ESAB Co hegesztőgépekkel. A hegesztés mellett szintén nagy elvárás realizálódik az alap és hegesztőanyag beszerzés terén. Csak és kizárólag minősítéssel ellátott alapanyagok kerülhetnek beépítésre.

A tökéletes termékgyártás és a hosszútávú együttműködés közös eredménye, gyártó és megrendelő között, a több mint 100 féle típusválaszték, és az elismert visszajelzések az európai és a világpiacról is.

Lemeztűztér archívum megtekintése:

 

vekop 2017