1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

         Ahhoz, hogy komplex lemezmegmunkálás mellett komplex rész vagy teljes egységek gyártásról beszéljünk, mindenképp figyelembe kellett vennünk, hogy  lézrevágóinknak véges a kapacitása lemezvastagságok átvágási területen.

         Mivel ez a lemezvastagság kb 25mm-ben maximalizálódik, ezért a lézervágás a további tartományban nem jöhetett szóba, itt egy hasonló alapelven működő tevékenységet vezettünk be a CNC lángvágást. Lángvágással elérhetó akár a 10mm - 300mm vastagságú acéllemezek termikus vágása, kitűnő minőségben. A méretpontosság is tartható 0,5, 1,5mm-es mérettartományban , nyílván ez a számadat függ az adott termék lemezvastagságától is.   Tapasztalatink szerint , nagy lemezvastagság esetén ( 30-300 mm) már nincs óriási méretpontossági követelmény a termék iránt , amennyiben ez mégis felmerűl , további tevékenységgel, akár marással vagy esztergálással készméretté alakítható.   

        Az általunk kínált tevékenység CAD/CAM technológiával, CNC vezérelt, 1500x3000 mm-es asztalon történik. A lángvágás egy jóval olcsóbb vágási típus mint a lézervágás, de véleményünk szerint nem szabad összehasonlítást végezni ezen két vágási mód között, mivel igen eltérő módon érjük el a végleges terméket. Ezt azonknak az érdeklődőknek szögeznénk le akiknek nincs nagyon nagy elvárása ( nem a mínőségi szemben ) a vágást illetően, viszont az ár nagyon meghatározó tényező.

   CNC Lángvágás  CNC Lángvágás  CNC Lángvágás
 
   
 
 
 
   
   
 

vekop 2017