1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Sári Metál Kft. - 2008 óta a lemezmegmunkálás élvonalában! Megvalósítjuk komplett lemezmegmunkálási elképzeléseit.

      Cégünk 2008 márciusában alakult, amely 100%-ban magántulajdonban lévő családi vállalkozás.Telephelyünk Ráckevén található a Páskom Ipari parkban. Fő tevékenységi körünk a fémmegmunkálás volt, amely magában foglalta a különféle hegesztési eljárásokat, lemezalakításokat, marás ill. esztergálási felületek képzését.
 
      Majd egy nagyobb átalakulást követően cégünk a lemezalakítások terén lépett előre, amely a CAD/CAM technológiát vonta be a termelés minél hatékonyabb, pontosabb és gyorsabb elérése érdekében. A lemezalkatrészek a kornak megfelelő, magas technikai szintű lemezmegmunkáló gépeken és magasan képzett szakembergárdával történik. Ezért került sor 2009 februárjában egy láng, ill. egy plazmavágó berendezés megvételére, amely az acélszerkezet gyártás terén nyújtott igazán komoly és nagy segítséget. 2012-ben cégünk gépparkja egy Trumpf lézervágó géppel bővült, hogy el tudjuk látni a legmagasabb szintű igényeket is.
      2014 augusztusában beszerzésre került 175 tonna nyomóerővel bíró új élhajlító gépünk mely 3 méterben látja el a lemezmegmunkáláshoz szükséges pontos hajlításokat.
Ezeket a  technológiákat ötvözve az alapvető fémmegmunkálási eljárásokkal, sikerült egy olyan céget létrehoznunk, amely képes komplett fémszerkezetek és fém alkatrészek teljes körű gyártására.
 

vekop 2017