Miért válasszon bennünket?

Sok éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk

2008 óta végezzük a jelenlegi tevékenységünket ebből adódóan nagy tapasztalatot szereztünk a lemezmegmunkálás területén.

Jól szervezett cég vagyunk

Kollégáink hoszú ideje együtt dolgoznak, így jól is merik egymást, ezáltal az eggyütt működés, a közös munkavégzés a lehető legoptimálisabban tud történni.

Rugalmas beállítottsággal rendelkezünk

Bármikor előfordulhat, hogy egy gyártási megrendelés során szükséges apróbb változtatásokat tenni a gyártási terven. Amennyiben az előkészítés során felmerül egy ilyen igény, kollégáink proaktívan képesek a változásokat mielőbb átültetni a gyártás további fázisaiba.

Folyamatos fejlesztésre törekszünk

Az évek során bebizonyosodott, hogy a növekvő ügyfél igények (mind a mennyiség, mind a minőség tekintetében) csak a legkorszerűbb berendezések és szoftverek használatával érhető el. Cégünk mind a géppark állományát mind a tervezéshez szükséges gépek, szoftverek területén folyamatos fejlesztéseket végez. (Ezekről időszakosan tájékoztatást adunk a HÍREK menüpontban is.)

A határidők betartása elsődleges szempont

Mivel cégünk a komplett tervezés-kivitelezés mellett partnereinknek alkatrész gyártással is foglalkozunk, egy részük JIT rendszert tart fenn. Ezért is különösen fontos, hogy számíthassanak a beszállítójukra, a Sári Metál Kft-re, hogy rendelését a megbeszéltek szerinti határidőre, az elvárható, kiváló minőségben szállítja

A minőség és a vevői előírások betartása lényeges számunkra

A sok éves tapasztalat csak megerősitette azt a mondást: "Kétszer mérj egyszer vágj" Kollégáink a kapot dokumentációkat gyártás előtt vissza ellenőrzik, hogy a végeredmény minden tekintetben megfeleljen partnerünk elvárásának.

Versenyképes árakon dolgozunk

Folyamatosan megújuló és karban tartott gépparkunk, képzett, tapasztalt szakember csapatunk garancia a minőségre, ugyan akkor sikerült minimálisra csökkentenünk az állás időt valamint a keletkező hulladékot. Ezen fontos intézkedések és az odafigyelés lehetővé teszik, hogy partnereink csak azért fizessenek amit rendeltek, így árainkat a minőségi végtermék mellett is kedvező szinten tudjuk tartani.

Magasan képzett szakemberekkel rendelkezünk

Kollégáink sok esetben több éves gyakorlattal lettek csapatunk tagjai. Azonban itt nem álltunk meg. Az új technológiák bevezetése mellett nagy hangsúlyt fektetünk az egyes területeken dolgozó munkatársaink képzésére is. Ezáltal cégünk eszköz fejlesztései nem csak hangzatos szavak, mivel azokat hozzáértő szakemberek kezelik ezzel is garantálva a pontos munkavégzést.

Export tevékenységet számos országba végzünk

2016 óta végzünk export tevékenységet. Ez idő alatt sok céggel ismerkedtünk meg a nyugat-európai piacon és szereztünk nagy tapasztalatot ezen a területen.

ERP rendszert használunk

A vállalatirányítási rendszerünk lehetővé teszi, hogy közép és nagyvállalati cégek lemezalkatrész beszállítói lehessünk!